Referenties

Naomi Mertens
(APS)

“De manier waarop Puck werkt waardeer ik buitengewoon. Ik voel me door haar echt gezien als klant, zij neemt mijn vraag heel serieus en ze is er goed in om mijn vraag te vertalen in beelden. Puck werkt ongelooflijk snel, en weet mij achter mijn vodden te zitten zonder dat het voor mij ook maar een moment vervelend voelt. Ik leg alles meteen opzij als ze belt, omdat ik weet dat het nodig is! En gelukkig is Puck besluitvast en tikt ze beslissingen door als ik het even niet kan doen, en dat alles nog betaalbaar ook! In één woord: geweldige samenwerking!”

Marja van Kerkhof
(Stichting Horison)

“Puck heeft geweldig werk geleverd voor de brochure van Stichting Horison. Zij beschikt vormtechnisch en redactioneel, over een uitstekende visie op het vergroten van de aantrekkelijkheid van een brochure.”

John Cornelisse
(Orfinon)

“Regelmatig ontvang ik van klanten complimenten over mijn fraaie logo. Ik ben dan ook ontzettend bij met het ontwerp van Puck. Voor haar ben je geen klant, maar ze verdiept zich in je als persoon. Het ontwerp van het logo sluit daar perfect bij aan. Puck is echt een topper.”

Sella van de Griend
(Happy Kids)

“Puck is fantastisch! Ze levert zeer goede resultaten en werkt snel. Ze heeft creatieve ideeën, denkt mee en doet wat ze belooft. Ze leeft zich heel goed in de wensen van de klant in. Voor de vormgeving van mijn boek HAPPY KIDS en de website goudensleutels was ze in staat om direct mijn ideeën om te zetten in beeld. Het is een waar plezier om met Puck samen te werken!”

Saskia Engbers
(Saskia Engbers)

“Het is fijn werken met Puck! Ze neemt initiatief, is enthousiast, vol ideeën en héél snel. Een bijzonder prettig en gezellig mens bovendien, met een enorm netwerk.
In opdracht van Puck schrijf ik teksten voor Mens en Wijk. Ook hebben we samengewerkt voor drie zelfstandige bijlagen bij Trouw en een jubileumboek voor Al Amal. Dat er nog maar veel projecten met Puck mogen volgen!”

Catelijne Gerlag
(Eigenaar BlendUt en adviseur PR)

“Gedurende het eerste jaar van LEVEN! magazine Utrecht werkte Puck als art director voor dit blad. In mijn rol als hoofdredacteur had ik intensief met haar contact, met name gedurende de 4 weken voorafgaand aan elke deadline. Ik heb Puck ervaren als een heel prettig mens waarmee het goed samenwerken is. Ze werkt hard, communiceert duidelijk, is betrouwbaar en snel, heeft humor en gevoel voor mensen. Ze is betrokken, waarbij ze meer geeft qua inzet en interesse dan nodig is: ze leeft mee en heeft hart voor de goede zaak. Met haar no-nonsense aanpak kun je wensen en ideeen goed bespreken en die verwerkt ze meteen. Ze maakt mooie ontwerpen en brengt creatieve ideeen in. Ook onder hoge tijdsdruk is ze stressbestendig. Oftewel: een geweldige vrouw en goede ontwerper. Ik kan haar van harte aanbevelen!”