Referenties

Naomi Mertens
(APS)

“De manier waarop Puck werkt waardeer ik buitengewoon. Ik voel me door haar echt gezien als klant, zij neemt mijn vraag heel serieus en ze is er goed in om mijn vraag te vertalen in beelden. Puck werkt ongelooflijk snel, en weet mij achter mijn vodden te zitten zonder dat het voor mij ook maar een moment vervelend voelt. Ik leg alles meteen opzij als ze belt, omdat ik weet dat het nodig is! En gelukkig is Puck besluitvast en tikt ze beslissingen door als ik het even niet kan doen, en dat alles nog betaalbaar ook! In één woord: geweldige samenwerking!”

Marja van Kerkhof
(Stichting Horison)

“Puck heeft geweldig werk geleverd voor de brochure van Stichting Horison. Zij beschikt vormtechnisch en redactioneel, over een uitstekende visie op het vergroten van de aantrekkelijkheid van een brochure.”

John Cornelisse
(Orfinon)

“Regelmatig ontvang ik van klanten complimenten over mijn fraaie logo. Ik ben dan ook ontzettend bij met het ontwerp van Puck. Voor haar ben je geen klant, maar ze verdiept zich in je als persoon. Het ontwerp van het logo sluit daar perfect bij aan. Puck is echt een topper.”

Sella van de Griend
(Happy Kids)

“Puck is fantastisch! Ze levert zeer goede resultaten en werkt snel. Ze heeft creatieve ideeën, denkt mee en doet wat ze belooft. Ze leeft zich heel goed in de wensen van de klant in. Voor de vormgeving van mijn boek HAPPY KIDS en de website goudensleutels was ze in staat om direct mijn ideeën om te zetten in beeld. Het is een waar plezier om met Puck samen te werken!”

Saskia Engbers
(Saskia Engbers)

“Het is fijn werken met Puck! Ze neemt initiatief, is enthousiast, vol ideeën en héél snel. Een bijzonder prettig en gezellig mens bovendien, met een enorm netwerk.
In opdracht van Puck schrijf ik teksten voor Mens en Wijk. Ook hebben we samengewerkt voor drie zelfstandige bijlagen bij Trouw en een jubileumboek voor Al Amal. Dat er nog maar veel projecten met Puck mogen volgen!”

Katja Budde
(Coaching & Training)

“Hoe lang geleden heeft Puck nou mijn huisstijl gemaakt? Een jaar of 6? Ik weet het niet meer precies. Wel zegt bijna iedere nieuwe klant nog steeds iets over mijn logo, de kleuren, de eenvoud, de opvallendheid, dat het precies bij mij past. Puck is echt een hele goeie. Van begin tot eind stuurt ze het proces, zonder te duwen, stelt de juiste vragen en komt dan met een verrassend passend voorstel!”